Veelgestelde vragen

Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren. Hieronder heeft u een overzicht van de meest gestelde vragen.

Uw vragen kunnen wij natuurlijk het beste persoonlijk beantwoorden.
Zit uw vraag hier niet tussen? Schroom niet en neem contact met ons op!

Hoe lang duurt het voordat mijn website online is?

Dit is erg afhankelijk van bepaalde factoren. Wanneer u, in een ideale situatie, binnen 3 dagen alle content (teksten en afbeeldingen per pagina) heeft aangeleverd, het thema bepaald is, en uw hostingpakket geregeld is, kan uw website al binnen 2 weken online staan. U bepaalt dus zelf het tempo!

Ik wil maar een simpele websites met 3 pagina's. Moet ik het volledige bedrag betalen?

Wanneer u een erg simpele website hebt, zal de prijs zich daar dan ook naar vormen. Wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voor een passende, vrijblijvende offerte.

Is mijn nieuwe website veilig?

Uw nieuwe website wordt standaard uitgerust met een SSL certificaat*. Dit zorgt voor een veilige verbinding tussen de gebruiker en de website!

Moet ik onderhoud afnemen?

Nee, dat moet zeker niet! U kunt het pakket voor een aantal maanden ‘inkopen’, maar u zit niet vast aan een abbonnement. U mag dan ook over een half jaar pas onderhoud aanschaffen. Wel raden wij dit af, gezien de veiligheid van uw website dan afneemt!

Ik heb een grotere hoeveelheid stockfotografie nodig. Kan ik korting krijgen?

Dat is zeker mogelijk. Wanneer u 10 of meer afbeeldingen wilt afnemen, krijgt u een beter tarief hiervoor. Neem hiervoor contact met ons op!