Diensten

HET WERKPROCES
Stap voor stap

Maison Pielage verzorgt meerdere diensten. U kunt bij ons terecht voor uw nieuwe website, het beheren of aanpassen van uw bestaande website, onderhoud, stockfotografie, speciale aanpassingen en uiteraard persoonlijk advies.

Wij zijn graag transparant over de weg de bewandeld wordt voor het passende resultaat. Ons werkproces ziet er als volgt uit:

Eerste ontmoeting

De eerste stap is gezet en het begin van een mooie samenwerking is een feit. In het eerste contact leren wij u graag beter kennen!

BRAINSTORMEN

Samen denken we na over de fundering van uw website. Hier bij moet u denken aan de opzet van het menu, het aantal pagina's, de benodigde elementen op uw pagina en natuurlijk de informatie.

CONCEPT

Maison Pielage gaat voor u aan de slag en selecteert enkele thema's die bij uw concept passen. U kiest het definitieve thema en de opzet wordt gemaakt binnen onze ontwikkelomgeving. Er worden dummy teksten- en afbeeldingen geplaatst.

AANLEVERING

Per pagina levert u de content aan. Dit bevat de betreffende teksten en afbeeldingen. Wanneer u geen afbeeldingen heeft, kunt u deze bij ons afnemen. We gaan dan samen kijken naar geschikt beeldmateriaal.

OPBOUW

Maison Pielage bouwt de website met behulp van de content die u heeft aangeleverd. Deze kunt u live volgen middels onze ontwikkelomgeving. Uw huisstijl wordt geimplementeerd. De website wordt aangepast op uw huisstijl. De identiteit van uw website vormt zich stap voor stap.

OPLEVERING

De website wordt vanuit onze ontwikkelomgeving overgezet naar uw hostingpakket. De website staat online! U krijgt een teamviewer-sessie waarbij u stap voor stap uitgelegd wordt hoe u de website kunt beheren.

ONDERHOUD

Uw website wordt standaard met 1 maand onderhoud geleverd. Dit zorgt ervoor dat uw website up-to-date blijft! U kunt ervoor kiezen om maandelijks onderhoud af te nemen, maar daartoe bent u zeker niet verplicht. Eenmalig onderhoud is ook mogelijk. De keuze ligt bij u.

NIEUWE OPDRACHT

Uw website is af, maar u wilt een extra reserveringssysteem. Een webshop. Een geavanceerde kalender. Nadat uw website is opgeleverd kunt u bij Maison Pielage terecht om extra aanpassingen toe te passen. Ook wanneer uw website niet door Maison Pielage gemaakt is. Wij kunnen uw website nog verder op uw wensen afstellen.
Website
Die helemaal bij uw bedrijf past

Maison Pielage is gespecialiseerd in het realiseren van op maat gemaakte WordPress websites. Onze ambitie is om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw reeds bestaande huisstijl, zodat het bedrijf ook op internet herkenbaar is voor uw klanten. Bij het maken van de website stellen wij uw wensen centraal en doen wij ons best om te voldoen aan uw verwachtingspatroon. Maison Pielage zal op basis van de door u gegeven informatie verschillende voorstellen doen voor een passend design, in de vorm van templates. Uw website zal altijd volledig responsive zijn, betekende dat deze op zowel uw smartphone, tablet, laptop en desktop prachtig eruit ziet.

Onderhoud
U hoeft het niet zelf te doen

Een website up-to-date houden is essentieel voor de bedrijfsvoering, want niets is zo vervelend als een website die gedateerde informatie bevat. Naast het onderhouden beschermen wij uw website tegen veiligheidsrisico’s doodmiddel van de laatste beveiligingsupdates en verzorgen we de back-ups. Omdat wij ons prima kunnen voorstellen dat u het misschien te druk heeft, of het werk liever uitbesteedt, bieden wij u graag wat extra handjes aan. Maison Pielage onderhoudt met liefde uw website, ook als de website niet door ons is gemaakt.

Stockfotografie
Want beeld zegt meer dan 1000 woorden

Bij een professionele website horen natuurlijk ook professionele beelden. Niet alleen voor de aantrekkelijkheid, maar ook zodat uw website beter blijft hangen bij de bezoeker en uw potentiële klant. Maison Pielage beschikt over een groot scala aan beeldmateriaal waarmee we uw website nog meer laten spreken en dit voor een heel schappelijk tarief. Kortingen gelden al vanaf een pakket met 10 afbeeldingen. Meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Aanpassingen
Eindeloze mogelijkheden

Al in het bezit van een website, maar ziet u graag elementen veranderen? Geen probleem! Maison Pielage helpt u graag met het aanpassen van uw reeds bestaande website. Hiervoor rekenen wij enkel ons uurtarief. Bij aanvang ontvangt u van ons een tijdsindicatie, zodat u van tevoren weet wat u ongeveer gaat betalen. We houden namelijk niet van onaangename verrassingen, toch?